Jury techniczne

PATRYK DZIAMSKI
Szef kuchni i właściciel Restauracji Aroma, doradca kulinarny nastawiony na odkrywanie nowych trendów kulinarnych, współorganizator idei Poznańscy Kucharze Razem.
Od 8 lat zaangażowany w nauczanie praktyczne w szkołach o profilu gastronomicznym.
Twórca Dziamski Concept Rest, który z powodzeniem otwiera i oddaje gotowe projekty gastronomiczne w całej Polsce.
Od 2009r. podróżuje po świecie i kształci się u najlepszych szefów kuchni.
Współorganizator wielu wydarzeń gastronomicznych w całej Polsce takich jak: Kuchnia Kina Kulinarnego Transatlantyk, Pop Up Transatlantyk, Poznańscy Kucharze Razem, Rentowna Restauracja.
   
JACEK FEDDE
Szef Kuchni restauracji BAZAR 1838
Kuchnia Jacka Fedde to suma jego doświadczeń, a że w ciągu swojej kilkunastoletniej już kariery zdarzyło mu się pracować w restauracjach irlandzkich, francuskich a nawet na Karaibach – jego dania cechuje niczym nieskrępowana swoboda, fantazja i koloryt. Ziemniaki gotuje metodą podpatrzoną od najlepszych szefów, marmoladę z mango przygotowuje na sposób mieszkańców Goa, ale dorsza już po kaszubsku. I to właśnie oraz świeżość, lokalność produktów w rozumieniu Jacka Fedde stanowi kuchnię autorską, którą proponuje swoim gościom w restauracji „Fedde Bistro”. Nagrodzonej dwiema czapkami przewodnika Gault&Millau, dwoma widlecami 100 Najleprzych restauracji w Polsce oraz licznymi nagrodami za smak, wystrój oraz popularność. W firmie Chefs Culinar odpowiedzialny jest za szkolenie kadr, kucharzy jak i restauratorów. Organizuje liczne szkolenia mające na celu poszerzanie wiedzy produktowej polskich kucharzy, gastronomicznej matematyki oraz szacunku do produktu i środowiska.
   
ANDRZEJ GOŁĄBEK
Szef Kuchni W Restauracji Republika Róż
Wbrew nazwisku wyjątkowy z niego nielot, jednak w kuchni potrafi wznieść się na prawdziwe wyżyny! Aktywny dietetyk i sportowiec, a do tego "mistrz" w zawodzie kucharz. Przykłada ogromną wagę do tego co gotuje i z czego! Jednak najważniejszymi przyprawami w jego kuchni są masło, masło, masło, świeże zioła i masło. Zdobywał doświadczenie w wielu renomowanych restauracjach w tym w poznańskim Cymesie.
Jak każdy zdolny i kreatywny kucharz potrafi zrobić coś z niczego jednak pozostaje wierny kuchni polskiej, którą kocha całym sercem. Nieobca jest mu również kuchnia żydowska, której elementy stara się przemycić do swoich dań. Prowadzi warsztaty kulinarne w trakcie których przekazuje z ogromnym entuzjazmem całą swoją wiedzę i doświadczenie.
Ostatnio zdobył drugie miejsce w konkursie na kaczkę w nowoczesnej odsłonie, a także zwyciężył w wielu innych konkursach kulinarnych. Uczestnik ostatniej edycji akcji charytatywnej Master Chefs 4 Dogs. Juror w licznych konkursach kulinarnych.
   
GRZEGORZ KAZUBSKI
Dyrektor 4 - gwiazdkowego hotelu Malbork By De Silva. Szef kuchni z wieloletnim doświadczeniem.
Manager reprezentacji Polish BBQ KING® – Smoker.
   
SŁAWOMIR MIOTK
Szef Kuchni Pałac Lisewski Dwór na Kaszubach
Specjalizuje się w daniach kuchni regionalnej. Tworzy z pasją od dzieciństwa dania, wykorzystując nowoczesne techniki kulinarne. Dzięki temu, znane potrawy odkrywają swoje nowe oblicze. Kultywując tradycję cały czas wprowadza nowatorskie techniki przygotowywania dań i tworzy ciekawe i odważne zestawienia.
Doświadczenie zdobywał m.in. w Irlandii w Restauracji Boqeria w Cork, w Łeba Hotel & Spa ***, Hotel Neptun *** oraz w *** Stary Browar Kościerzyna oraz uczestniczył wielu konkursach w gastronomicznych. Od 2018r. Jest członkiem komisji egzaminacyjnej w zawodzie kucharz w Pomorskiej Izbie Rzemieślniczej.
   
PRZEMYSŁAW WOŹNY
Szef Kuchni Hotel Courtyard by Marriott Gdynia
Szef Kuchnia Restauracji GaRD Taste Scandinavian
Gotowanie to nie tylko jego pasja, ale również sposób na życie. Specjalizuję się w kuchni Skandynawskiej - odbył staż w ** Michelin Restaurant Oaxen Krog w Sztokholmie. Posiada 20 letnie doświadczenie w najlepszych trójmiejskich Hotelach, brał udział w ogólnopolskich i międzynarodowych konkursach kulinarnych.