Jury techniczne

ANDRZEJ GOŁĄBEK
Szef Kuchni W Restauracji Republika Róż
Wbrew nazwisku wyjątkowy z niego nielot, jednak w kuchni potrafi wznieść się na prawdziwe wyżyny! Aktywny dietetyk i sportowiec, a do tego "mistrz" w zawodzie kucharz. Przykłada ogromną wagę do tego co gotuje i z czego! Jednak najważniejszymi przyprawami w jego kuchni są masło, masło, masło, świeże zioła i masło. Zdobywał doświadczenie w wielu renomowanych restauracjach w tym w poznańskim Cymesie.
Jak każdy zdolny i kreatywny kucharz potrafi zrobić coś z niczego jednak pozostaje wierny kuchni polskiej, którą kocha całym sercem. Nieobca jest mu również kuchnia żydowska, której elementy stara się przemycić do swoich dań. Prowadzi warsztaty kulinarne w trakcie których przekazuje z ogromnym entuzjazmem całą swoją wiedzę i doświadczenie.
Ostatnio zdobył drugie miejsce w konkursie na kaczkę w nowoczesnej odsłonie, a także zwyciężył w wielu innych konkursach kulinarnych. Uczestnik ostatniej edycji akcji charytatywnej Master Chefs 4 Dogs. Juror w licznych konkursach kulinarnych.
   
  KRZYSZTOF GRADZEWICZ
Stowarzyszenie Kucharzy Polskich
   
  DARIUSZ RATUSZNIAK
Hotel BoniFaCio SPA&Sport Resort – Sochocin
   
  MICHAŁ SOLIWODA
Hotel Mikołajki – Mikołajki
   
  ARTUR LENCZEWSKI
Pięć Dębów – Supraśl