SZEFOWIE KONKURSOWEJ KUCHNI

SEBASTIAN CICHY
szef kuchni w restauracji Nowosopocka w hotelu Eureka w Sopocie, z gastronomią związany od 25 lat. Doświadczenie zdobywał w trójmiejskich restauracjach, m.in. prowadził kuchnie w sopockim legendarnym Złotym Ulu, w gdyńskiej restauracji Da Vinci, restauracji Galeria 63, Zatoka Sztuki, a także w Szwecji we włoskiej restauracji La Cantina. Przez trzy lata Szef kuchni w Hotel Mistral Sport w Gniewinie. Organizator konkursu kulinarnego "Sportowa Wiosna", egzaminator w Pomorskiej Izbie Rzemieślniczej Małych i Średnich Przedsiębiorstw w Gdańsku. Prywatnie szczęśliwy mąż i ojciec wspaniałej córki, uwielbiający kontakt z ludźmi i podróże nie tylko kulinarne.
   
KAMIL HILDEBRANDT
szef gastronomii w Restauracjach Amber Side, z kuchnią związany od 19 lat. Doświadczenie zawodowe zdobywał m.in. w Hotelu Lival, Restauracji COMO, Restauracji Nadmorskiej, Restauracji Gianni, a także za granicą m.in. w Restauracji CUNEO w Hamburgu.
W Restauracjach Amber Side zajmuje się obsługą największych imprez i eventów odbywających się na Pomorzu oraz nadzoruje pracę obu Restauracji, mieszczących się w Europejskim Centrum Solidarności i AMBEREXPO. Juror i współorganizator Konkursu „Sportowa Wiosna”, współpracuje z Zespołem Szkół Specjalnych nr 2 w Gdańsku, przygotowując uczniów do pracy w kuchni.
Prywatnie mąż i ojciec dwóch wspaniałych córek, z którymi spędza każdą wolną chwilę. Lubi podróżować i z każdej podróży przywozi nowe pomysły, które później wykorzystuje w pracy.