Wyniku konkursu

OGÓLNOPOLSKI KONKURS KULINARNY O TYTUŁ GOLD GILL TEAM

kategoria JUNIOR

I MIEJSCE
Klaudia Raif i Krzysztof Kreft – Powiatowy Zespół Szkół nr 2 im. Hipolita Roszczynialskiego w Rumii

II MIEJSCE
Paulina Markowska i Agnieszka Szostak - Powiatowy Zespół Szkół nr 1 w Kościerzynie

III MIEJSCE
Fabian Budnik i Kornel Nawrocki – Stażyści Hotelu OLIMP Bussines&Spa w Wejherowie

kategoria MASTER
I MIEJSCE

Tomasz Leśniak i Łukasz Artowski z Restauracji Laurowa w Hotelu Szafir

II MIEJSCE
Paweł Zieliński i Bartłomiej Heba ze Stowarzyszenia Polish BBQ Team

III MIEJSCE
Krzysztof Majewski z Restauracji Czarny Kos i Karol Czajka Restauracja z Ikra

Wyróżnienie
Sebastian Szostak z Restauracji Fedde Bistro i Maciej Duzowski z Restauracji 12 stolików.